سلامت باشی SalamatBashi.ir

بازار سیاه خرید و فروش داروهای قتل!

بازار سیاه خرید و فروش داروهای قتل!

به گزارش سلامت باشی، یک متخصص زنان از فروش داروهای غیرقانونی سقط جنین و شکل گیری بازار سیاه انتقاد نمود.


شیرین نیرومنش استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و متخصص جراح زنان زایمان نازایی فلوشیپ حاملگی پر خطر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر اظهار داشت: سقط جنین به ختم حاملگی پیش از ۲۰ هفته یا ۵ ماهگی میگویند که در بعضی از موارد امکان دارد که به دلیل مشکلاتی که در جنین وجود دارد، مادر مبادرت به سقط کند. وی ادامه داد: بحثی که در جامعه مطرح است؛ برخی از جنین ها مشکلات ژنتیکی و کروموزومی دارند یا مادر امکان دارد دیابت یا بیماری های ارثی داشته باشد که در این موارد جنین به شکل خود به خود از بین می رود، اما مساله ای که در جامعه مطرح شده و سبب نگرانی شده، سقط عمدی است که اشخاصی که با یکدیگر ارتباط دارند و از روش های پیشگیری مطمئن هم استفاده نمی کنند و شرایط را برای نگهداری و رشد جنین ندارند و دست به سقط جنین می زنند.
بازار سیاه و سقط های بی رحمانه وی افزود: در بعضی اوقات افراد دست به داروهای سقط در بازار سیاه می زنند که متأسفانه در دسترس بودن این قرص ها سقط را برای افراد آسان تر می کند و از قرص های و داروهای خطرناک برای سقط استفاده می نمایند. در برخی از موارد امکان دارد با این داروها به سقط انجام نشود و مادر به مطب های غیر قانونی رجوع می کنند و سقط صورت می گیرد. متأسفانه بازار زیرزمینی خرید و فروش داروهای قتل جنین وجود دارد و نظرات و برخورد جدی هم صورت نمی گیرد. از هزینه های کلان تا داغ از دست دادن آغوش مادر به قول این متخصص زنان؛ در مکانهای مخفی از افراد هزینه های کلان گرفته می شود و در شرایط غیر استریل، غیر بهداشتی، کاملا آلوده و خطرناک این کار صورت می گیرد که در یک سری از مواقع فرد گرفتار خونریزی می شود و گاهی تکه های باقی مانده از جنین یا جفت در رحم باقی می ماند و سبب عفونت، خونریزی و حتی ناباروری می شود. عوارضی که یک عمر گریبان گیر می شود نیرومنش ضمن اشاره به عوارض جدی سقط، اظهار داشت: در مواردی نادر، امکان دارد پارگی رحم، آسیب به روده و دیگر اعضای داخلی شکم رخ دهد، که این وضعیت احتیاج به جراحی های اورژانسی دارد. حتی مواردی وجود دارد که این صدمه ها منجر به مرگ فرد می شود. وی افزود: بعضی از افراد، حتی بعد از ازدواج، به علت مشکلات مالی و عدم اطمینان از آینده، تصمیم به حاملگی نمی گیرند. جوانان امروز با مشکلاتی مانند بیکاری، نداشتن مسکن و حقوق ناکافی مواجه اند. شرایط اقتصادی جامعه بگونه ای است که حتی زوج هایی که اخیرا ازدواج کرده اند، امیدی به آینده ندارند و تصمیم به فرزندآوری نمی گیرند. نیرومنش خاطرنشان کرد: ما رجوع کنندگان زیادی داریم که سن باروری شان رو به اتمام است. برای نمونه، خانمی ۳۵ ساله و آقایی ۴۰ ساله که دو سال از ازدواجشان می گذرد، اما به علت نداشتن آینده ای مطمئن از فرزندآوری خودداری می کنند. گاهی اوقات، حتی بعد از حاملگی هم به علت همین شرایط دشوار، تصمیم به سقط می گیرند. وی ادامه داد: امروز دو رجوع کننده داشتم که هر دو دارای چند فرزند بودند اما تصمیم به سقط فرزند جدیدشان گرفته بودند. یکی از آنها، خانمی مذهبی بود و می گفت نمی تواند از پس بزرگ کردن فرزند دیگر برآید. به او گفتم که این بچه نعمتی از طرف خداوند است و بهتر است صبر کند. حتی شوخی کردم و گفتم: "اگر نمی توانی بزرگش کنی، به دنیا بیاور و بده به من! " اما متأسفانه ناامیدی و مشکلات اقتصادی در جامعه سبب شده است که خیلی از خانواده ها توان فرزندآوری نداشته باشند.

این متخصص زنان اظهار داشت: مسئولین باید مانند پدر و مادر عمل کرده و برای حل مشکلات اساسی جامعه، بخصوص در زمینه تأمین معیشت و بهبود وضعیت اقتصادی مردم، اقدام نمایند. متأسفانه، تورم و فقدان فرصت های شغلی مناسب، همچون مشکلاتی است که زندگی خیلی از جوانان را تحت تاثیر قرار داده و باعث کاهش امید به آینده شده است بنابراین اگر می خواهیم ترویج فرزدآوری داشته باشیم باید همه نهادهای مسؤول به وظایف خود در حوزه قانون جوانی جمعیت عمل کنند.

1403/10/15
11:09:34
5.0 / 5
68
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سلامت باشی سلامت باشی
salamatbashi.ir - مالکیت معنوی سایت سلامت باشی متعلق به مالکین آن می باشد