یافته محققان دانشگاه آكسفورد؛
ارتباط رژیم غذایی گیاهی با افزایش ریسك شكستگی استخوان
به گزارش سلامت باشی نتایج یك مطالعه نشان داده است كه افراد گیاهخوار بیشتر از افرادی كه گوشت را در رژیم غذایی خود قرار می دهند در معرض خطر شكستگی استخوان هستند.
به گزارش سلامت باشی به نقل از مهر، محققان دریافته اند که افراد گیاهخوار که میزان کلسیم و پروتئین کمتری مصرف می کنند، در مقایسه با افرادی که گوشت می خورند، به صورت متوسط ۴۳ درصد بیشتر در معرض شکستگی استخوان قرار دارند.
طبق این مطالعه، در بین شرکت کنندگان دارای رژیم غذایی گیاهخواری، در هر ۱۰ هزار نفر در هر ۱۰ سال تقریباً ۲۰ مورد شکستگی وجود داشت. به صورت خاص، گیاهخواران با ریسک بالاتر شکستگی های لگن و پاها و همینطور سایر شکستگی های اصلی محل مانند استخوان ترقوه، دنده ها و مهره ها روبرو می شوند.
«تامی تانگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آکسفورد، در اینباره می گوید: «بزرگ ترین تفاوت در مورد شکستگی استخوان است بطوریکه این خطر در افراد گیاهخوار ۲.۳ برابر بیشتر از افراد گوشتخوار است.»
با این حال، محققان دریافتند که شاخص توده بدنی (BMI)، کلسیم در رژیم غذایی و پروتئین غذایی تا حدی خطر شکستگی در این گروه ها را می کاهد.
در این مطالعه، داده های در ارتباط با حدود ۵۵ هزار نفر در بریتانیا بررسی گردید. این افراد به صورت میانگین حدود ۱۷ سال تحت نظر بودند.
در مطالعات ابتدایی رابطه بین مصرف کلسیم و پروتئین با سلامت استخوان ها مشخص شده بود. همینطور شاخص توده بدنی پایین هم با ریسک بیشتر شکستگی لگن مرتبط می باشد.
طبق تحقیقات، افرادی که رژیم های گیاهی را دنبال می کنند، نسبت به افرادی که گوشت می خورند، پروتئین غذایی کمتری دریافت می کنند و همینطور BMI کمتری دارند. علاوه بر این در افراد گیاهخوار میزان مصرف کلسیم به مراتب کمتر است.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب