سلامت باشی SalamatBashi.ir
گزارش،

گشایش نیایش

گشایش نیایش

به گزارش سلامت باشی، لرستان بیمارستان نیایش خرم آباد یکی از پروژه های مهم حوزه بهداشت و درمان لرستان بوده که بعد از گذشت سال ها وقفه در ساخت و کندبودن روند عملیات اجرایی آن با پیگیری های انجام شده و تزریق اعتبارات، مردم استان را امیدوار به افتتاح و بهره برداری از این زیرساخت مهم کرده است.


بیمارستان نیایش خرم آباد یک پروژه برای جایگزینی بیمارستان ۵۰۰ تخته خوابی شهدای عشایر مرکز لرستان بوده که ساخت آن بعنوان یکی از پروژه های مهم حوزه بهداشت و درمان در استان از سال ۱۳۹۰ شروع شده است.
این پروژه بیمارستانی در زمینی به مساحت ۱۰۷ هزار مترمربع، ۵۸ هزار و ۸۰۰ مترمربع ساخت در ۱۴ بلوک متفاوت در مجتمع پردیس دانشگاهی کمالوند در دستور کار قرار گرفته است.
روند ساخت این پروژه متوقف مانده بود و با گذشت ۱۳ سال الان باردیگر عملیات اجرایی آن با سرعت درحال اجراست.

بیمارستان نیایش مطالبه جدی مردم لرستان است
در مورد آخرین وضعیت بیمارستان نیایش احمدرضا دالوند معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان اظهار داشت: این بیمارستان مطالبه جدی مردم لرستان است که بعد سال ها تعطیلی و بعد از تأمین اعتبار در شروع دولت انقلابی عملیات اجرایی آن توسط قرارگاه خاتم الانبیا مجدد شروع شد و الان دارای پیشرفت خوبی است.


وی با اشاره به اینکه این بیمارستان پیش از دولت سیزدهم زیر ۳۰ درصد پیشرفت داشت، بیمارستان نیایش یک لزوم و از مهم ترین پروژه های استان در بحث زیرساخت به شمار می آید.
معاون عمرانی استانداری لرستان به روند اجرایی مناسب پروژه نیایش اشاره و با اشاره به اینکه این اتفاق در سایه همدلی مجموعه استان و قرارگاه رخ داده است، اظهار داشت: امیدواریم با تلاش و همت قرارگاه خاتم بیمارستان نیایش هر چه سریعتر به بهره برداری برسد.
دالوند تصریح کرد: مهم ترین مبحث برای تکمیل این بیمارستان تأمین منابع مالی است که باید از مسیرهای مختلفی پیگیری شود تا این مهم تحقق پیدا کند.
این معاون استاندار اظهار داشت: بیمارستان نیایش خرم آباد دارای تخت های فوق تخصصی، داخلی و جراحی بوده و همه رشته ها را در اجرای آن پیشبینی شده است.

افتتاح نیایش نقش مهمی در مرتفع ساختن کمبود تخت بیمارستانی لرستان خواهد داشت
علی فرهادی معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این رابطه هم به ایسنا اظهار داشت: بیمارستان شهدای عشایر قدمتی بیشتر از ۶۰ سال دارد. برای ارتقای فضای فیزیکی درمانی در استان به راه اندازی بیمارستان جایگزین آن نیاز بود که بدین منظور ساخت بیمارستان نیایش خرم آباد در منطقه کمالوند جانمایی شد.
وی افزود: این طرح درمانی از مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان است و در جریان سفر هیئت دولت به استان جهت تکمیل آن اعتبار خوبی مصوب شد که بخش مهمی از این رقم از محل ماده ۵۶ است.
فرهادی اضافه کرد: افتتاح بیمارستان جنرال نیایش نقش مهمی در مرتفع ساختن کمبود تخت بیمارستانی در استان خواهد داشت و در کنار این مورد برای یک هزار و ۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد می شود.


این معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: این بیمارستان به معنای واقعی بیمارستان جنرال است و دارای تمامی بخش ها همچون بخش سوختگی بوده که نیاز مرکز و کل استان را با خدمات خود حل خواهد نمود.
ایشان در ادامه اظهار نمود: بخش های تخصصی و فوق تخصصی خوبی در این بیمارستان دیده شده است که می توانند برای ارتقای فضای کمّی و کیفی و بالا بردن سطح خدمات به مردم تأثیر بسزایی داشته باشند.
فرهادی اظهار داشت: با آغاز به کار این بیمارستان با این ظرفیت تا ۲۰ سال آینده در شهر خرم آباد با کمبود تخت و… مواجه نخواهیم بود.

سال ۱۴۰۴ اساسا بیمارستان نیایش تکمیل و به بهره برداری خواهد رسید
اهمیت این بیمارستان تا جائیست که ابوطالب شفقت استاندار لرستان در مورد آن می گوید: بیمارستان نیایش خرم آباد در سال ۹۲ کلنگ زنی شد و تا پایان دولت دوازدهم تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشت که طی ۲ سال و نیم اخیر این پیشرفت به ۶۵ درصد رسیده است.
شفقت اضافه کرد: امیدواریم با فراهم کردن امکانات این بیمارستان سال آینده به بهره برداری برسد چونکه این مجتمع بزرگ بهداشتی درمانی است که شامل اسکان بیماران و همراهان آنهاست و با حمایت ویژه به نتیجه خواهد رسید.
استاندار لرستان اظهار داشت: این طرح با سرعت بسیار رضایت بخشی توسط قرارگاه خاتم با ۲۷۰ نفر پرسنل فعال با پرسنل و مهندسین مجرب و متخصص درحال ساخت است و سال ۱۴۰۴ اساسا تکمیل و به بهره برداری خواهد رسید.


وی ضمن اشاره به این که ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در استان در دولت سیزدهم بهره برداری شده است، اضافه کرد: رشد پیشرفت طرح های خدمات درمانی در این استان ۶.۵ برابر قبل بوده که این روند مطلوب است.

بیمارستان نیایش مصوبه نخستین سفر احمدی نژاد به لرستان بود
همچنین بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در گفتگو با ایسنا، اظهار نمود: بیمارستان نیایش سال ۹۲ تحویل مسکن و شهرسازی و مصوبه نخستین سفر احمدی نژاد به لرستان تحت عنوان بیمارستان جایگزین شهدای عشایر بوده است.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون این بیمارستان به نام نیایش تغییر یافته که امیدواریم همین اسم بماند، اضافه کرد: بیمارستان شهدای عشایر به قوت خود باقی خواهد ماند و ردیف و اعتبار جداگانه دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: این پروژه سال ۹۵ به خاتم الانبیا واگذار شده که ۶ و نیم الی ۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
دلفان بیان نمود: از سال ۹۵ تا دولت جدید یعنی ۱۴۰۰، ۲۵ درصد پیشرفت داشته که ۵۱۵ تخت بوده و ۴۹۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و هم اکنون ۶۵ درصد پیشرفت فیزیک دارد که بالغ بر ۴۰۴ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و به ۶۱۱ تختخوابی ارتقاء یافته است.


وی ضمن اشاره به این که به یک ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد و یکی از بزرگترین بیمارستان های غرب کشور است، اظهار داشت: درصورتی که منابع مالی آن تأمین شود سال آینده تحویل داده خواهد شد.
این مسئول خاطرنشان کرد: بیمارستان نیایش خرم آباد دارای تخت های فوق تخصصی، داخلی و جراحی بوده و همه رشته ها در اجرای آن پیشبینی شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: بیشتر از آن چه تعیین شده بود اعتبار به آن تخصیص داده شده و از ماده ۵۶ هم ۲۷۲ میلیارد وام گرفته شده است.

بیمارستان نیایش از بزرگترین پروژه های غرب کشور و منحصربه فرد در منطقه است
محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهوری هم در بازدید از پروژه بیمارستان نیایش با اشاره به اینکه این پروژه از بزرگترین پروژه های غرب کشور و منحصربه فرد در منطقه است، اظهار نمود: دولت سیزدهم توجه ویژه ای به پروژه های بیمارستانی و زیرساخت ها حوزه بهداشت و درمان دارد.
وی با اشاره به اینکه سرانه بهداشت و درمان در کشور به سرعت در حال افزایش می باشد، افزود: لرستان به لحاظ سرانه بیمارستانی و تعداد تخت ها از میانگین کشوری عقب است، اما دو سه پروژه مهم بیمارستانی در دست ساخت دارد که نیایش یکی از آنهاست و با بهره برداری از آنها این سرانه به حد مطلوب خواهد رسید.
معاون اجرایی رئیس جمهوری از پیشرفت ۶۵ درصدی بیمارستان نیایش خرم آباد که یکی از مصوبات سفر اول هیأت دولت به لرستان بود اطلاع داد و اضافه کرد: این درحالی است که در دو سال قبل پیشرفت فیزیکی بیمارستان مورد اشاره ۴۰ درصد بود و الان به ۶۵ درصد رسیده است.
منصوری با اشاره به اینکه تجهیز این بیمارستان برعهده وزارت بهداشت و درمان است، اظهار داشت: ۲۰۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل این پروژه بیمارستانی نیاز است که بخشی از آن در بودجه جاری کشور دیده شده است و بخشی هم از سایر روش ها با دستور رئیس جمهوری تأمین منابع خواهیم کرد تا سرعت ساخت شتاب بیشتری به خود گیرد.


وی افزود: به لحاظ فنی و سطح، نیایش پروژه ای مهم و اهمیت دارد و تلاش می نماییم تمام منابع آنرا تأمین نماییم تا به نتیجه برسد.
به گزارش سلامت باشی به نقل از ایسنا، امید می رود در دولت سیزدهم شاهد افتتاح و بهره برداری از این پروژه مهم بیمارستانی در مرکز لرستان باشیم تا مردم استان طعم خدمت بیشتر در حوزه سلامت را بچشند.



1403/02/29
10:04:41
5.0 / 5
475
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سلامت باشی سلامت باشی
salamatbashi.ir - مالکیت معنوی سایت سلامت باشی متعلق به مالکین آن می باشد