سلامت باشی SalamatBashi.ir

تایید مواردی از مبتلا شدن به آبله میمونی در پاکستان

تایید مواردی از مبتلا شدن به آبله میمونی در پاکستان

به گزارش سلامت باشی، وزارت بهداشت پاکستان امروز (جمعه) اعلام نمود یک مورد مبتلا شدن به ویروس «ام پاکس» (آبله میمونی) را در بیماری که به تازگی از یکی از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس بازگشته بود، تأیید کرده است.


به گزارش سلامت باشی به نقل از ایسنا، از طرفی چند مقام بهداشتیِ استانی در این کشور هم گزارش داده اند که تابحال دست کم سه مورد مبتلا شدن را در استان «خیبر پختونخوا» شناسایی کرده اند.
برخی منابع خبری می گویند این سه بیمار اخیرا از کشور امارات بازگشته بودند.
اوایل روز جمعه، اداره بهداشت استان خیبر پختونخوا اعلام نمود سه مورد مبتلا شدن به این ویروس را در اشخاصی شناسایی کرده که به تازگی از امارات وارد پاکستان شده بودند.
آنها همینطور تاکید نمودند هنوز معلوم نیست بیمار تایید شده توسط وزارت بهداشت مرکزی، جزو این سه نفر بوده است یا خیر.
یک مقام بهداشتی در منطقه «مردانِ» خیبر پختونخوا به صورت جداگانه به خبرنگار رویترز گفته است محل نگهداری از فرد مبتلایی که وزارت بهداشت پاکستان، آلوده بودن او به ام پاکس را تایید کرده فعلاً ناشناخته است. گفته می شود این بیمار به تازگی از عربستان سعودی بازگشته است.
در عین حال سخنگوی وزارت بهداشت پاکستان همینطور گفت توالی ژنوم ویروس در مورد تایید شده در حال انجام می باشد و تا وقتی که آزمایشات تکمیل نشود، معلوم نیست که این فرد به کدام نوع از ویروس ام پاکس آلوده شده است.
نسخه جدیدی از ویروس بیماری آبله میمونی که نام آن به علت پیشگیری از برخی انگ های اجتماعی در جامعه آفریقا، از جانب سازمان جهانی بهداشت به «ام پاکس» تغییر پیدا کرد، در هفته های اخیر سبب نگرانی جهانی شده است چونکه به نظر می آید نسخه جدید حتی از راه تماس نزدیک معمولی هم راحتتر پخش می شود.
به گزارش رویترز، یک مورد از سویه جدید روز پنج شنبه در سوئد تایید شد و با شیوع رو به رشد در آفریقا، این نخستین نشانه گسترش آن در خارج از قاره بوده است هرچند در صورت مثبت بودن نتیجه آزمایشات در پاکستان، این مورد هم بدان افزوده خواهد شد.
سازمان جهانی بهداشت بعد از نشست کمیته اضطراری آژانس بهداشت سازمان ملل که در روز سه شنبه برگزار شد، گسترش این بیماری را در قاره آفریقا، یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی عنوان نمود و خواهان جلوگیری از سرایت بیماری به مرزهای بین المللی شده است.


1403/05/27
10:41:27
5.0 / 5
227
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سلامت باشی سلامت باشی
salamatbashi.ir - مالکیت معنوی سایت سلامت باشی متعلق به مالکین آن می باشد