سلامت باشی SalamatBashi.ir
مطالعات نشان می دهد؛

چگونه شروع آلزایمر را به تاخیر بیندازیم؟

چگونه شروع آلزایمر را به تاخیر بیندازیم؟

به گزارش سلامت باشی، بیانیه علمی جدید انجمن قلب آمریکا ارتباط قوی بین بیماری های قلبی عروقی مانند نارسایی قلبی، فیبریلاسیون دهلیزی و بیماری عروق کرونر قلب و افزایش ریسک مبتلا شدن به اختلالات شناختی را نشان داده است.



به گزارش سلامت باشی به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، این پژوهش توضیح می دهد که چگونه سلامت قلب به صورت مستقیم بر عملکرد مغز تاثیر می گذارد، در نتیجه شرایطی مانند فشار خون بالا و دیابت نوع ۲ به بروز زوال شناختی منجر می شوند.
مرور آخرین مطالعات نشان می دهد که سه بیماری قلبی عروقی رایج در بزرگسالان- نارسایی قلبی، فیبریلاسیون دهلیزی و بیماری عروق کرونر قلب- با اختلالات شناختی و افزایش ریسک زوال عقل مرتبط هستند.
نویسندگان خاطرنشان می کنند که سکته مغزی و زوال شناختی، دو عامل مهم در سلامت مغز، شرایط مزمن و ناتوان کننده ای هستند که تاثیر زیادی بر افراد و جامعه می گذارد.
حفظ سلامت قلب از سنین پایین برای جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی، حفاظت از عملکرد مغز و کاهش خطر زوال شناختی در مراحل بعدی زندگی ضروری می باشد.
در حالی که زوال عقل اغلب بعنوان یک بیماری غیر قابل درمان و پیشرونده دیده می شود، شواهد نشان داده است که داشتن یک سبک زندگی سالم و پرداختن به عوامل خطر عروقی در مراحل اولیه امکان دارد به حفظ عملکرد شناختی کمک نماید.
تحقیقات قبلی نشان داد که افراد دچار فیبریلاسیون دهلیزی که با داروهای ضد انعقاد خوراکی مستقیم تحت درمان قرار گرفتند، در مقایسه با اشخاصی که با وارفارین رقیق کننده خون درمان می شدند، ۱۲ درصد کمتر در معرض خطر ابتلاء به زوال عقل بودند.
محققان دریافتند اشخاصی که تحت درمان با هپارین قرار می گیرند، علایم آلزایمر را تا ۲ سال دیرتر از بازه زمانی معمول نشان می دهند، که همینطور نشان دهنده مزایای بالقوه محافظتی این ضد انعقاد رایج است.
هپارین، شکلی از سولفات هپاران که از دهه ۱۹۳۰ برای پیشگیری از لخته شدن خون استفاده می شد، وارد مغز نمی گردد، اما محققان حدس می زنند که می تواند با تشکیل اختلال در تعاملات ApoE-HSPG، آلزایمر را به تأخیر بیندازد.
محققان پیشنهاد کردند که هپارین رقیق کننده خون امکان دارد با تداخل در فعل و انفعالات پروتئینی مضر در مغز، شروع بیماری آلزایمر را به تأخیر بیندازد. با این وجود، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.


1403/08/02
09:45:22
5.0 / 5
257
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

سلامت باشی سلامت باشی
salamatbashi.ir - مالکیت معنوی سایت سلامت باشی متعلق به مالکین آن می باشد