مركز كنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده ارائه كرد
استاندارد جدید برای تعیین افراد آلوده به ویروس كرونا
سلامت باشی: مقام های بهداشتی در كشورهای مختلف جهان برای جلوگیری از شیوع بیماری كووید 19 به ردیابی افرادی متكی شده اند كه در تماس با افراد آلوده به ویروس كرونا بوده اند اما تعیین اینكه در بین اطرافیانِ فردِ بیمار چه كسی باید تحت نظر قرار بگیرد ماه ها مورد بحث و مجادله بوده است.
به گزارش سلامت باشی به نقل از ایسنا، طبق تعریفی که توسط مرکز کنترل و پیش گیری از بیماری های ایالات متحده ارائه شده است، اگر به صورت پیوسته به مدت ۱۵ دقیقه در فاصله کمتر از ۱.۸ متری فردی که به کرونا آلوده شده باشد قرار بگیرید، احتمال آلودگی شما به حدی است که باید از طرف مقام های بهداشتی رسیدگی شود.
اما تعریف جدید ارائه شده توسط مراکز بهداشتی آمریکایی که بتازگی انتشار یافت، تغییری بزرگ ایجاد کرد در خصوص اینکه فرد مشکوک، کسی است که در کمتر از ۱.۸ متری فرد آلوده در مدت زمان ۱۵ دقیقه یا بیشتر در طول ۲۴ ساعت قرار داشته باشد.
مقصود از این تعریف جدید این است که اگر شخصی پنج دقیقه از بامداد را با فرد بیمار، ۵ دقیقه دیگر بعدازظهر و ۵ دقیقه شب بگذراند، بعد از آن او در فهرست افراد پرخطر قرار می گیرد یعنی حتی اگر این ۱۵ دقیقه تماس نزدیک با فرد بیمار، پیوسته نباشد.
این به روزرسانی در بین افزایش قابل توجه موارد ویروس کرونا در ایالات متحده انجام می شود. بگفته "جی پولتر"، مدیر بخش بیماری های عفونی موارد مبتلاشدن به کرونا در حدود ۷۵ درصد از مناطق آمریکا افزایش یافته است.
پولتر اضافه کرد که مردم احیانا از سفارش هایی که به آنها می شود خسته شده اند، اما در پاییز و زمستان، پوشیدن ماسک مهم تر از هر زمان دیگری است.
در فصول سرد، باتوجه به تمایل افراد برای گذراندن وقت خود در مکان های بسته، احتمال بیشتری برای انتقال عفونت وجود دارد.
استفاده از ماسک، ریسک انتقال آلودگی از افراد بدون علامت به دیگران را نیز تا حدود زیادی می کاهد.
به روزرسانی در مورد معیارهای تشخیص افراد پرریسک، تغییر مهمی در پایش اطرافیان فرد بیمار به وجود می آورد چونکه با این معیار جدید، افراد بیشتری بعنوان موارد پرریسک و مشکوک در نظر گرفته می شوند.
به گزارش ال خلیج تودی، این به روزرسانی بر اهمیت فاصله اجتماعی تاکید دارد، برای اینکه نزدیک شدن به فرد بیمار برای مدتی کوتاه نیز می تواند منجر به آلودگی به ویروس کرونا شود.
منبع: salamatbashi.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب