ضرب الاجل وزارت بهداشت به آزمایشگاههای تشخیص كووید ۱۹
معاونت درمان وزارت بهداشت اعلام نمود: در چهارچوب تشدید نظارت بر آزمایشگاههای تشخیص پزشکی، در هفته گذشته فعالیت یک آزمایشگاه در حوزه نظارتی دانشگاه علوم پزشکی ایران، که بدون دریافت مجوز مبادرت به پذیرش و انجام آزمایش تشخیص مولکولی کووید-۱۹ کرده بود، متوقف گردید.
به گزارش سلامت باشی به نقل از ایسنا، بر مبنای اعلام معاونت درمان وزارت بهداشت، همینطور مجوز دو آزمایشگاه مجاز به انجام این آزمایش که در ثبت نتایج آزمایشگاهی در سامانه پرونده الکترونیک سطح یک سهل انگاری و تاخیر کرده بودند و یک آزمایشگاه به علت کسب نتایج نامطلوب در مهارت آزمایی، به دستور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تعلیق شدند.
بر اساس ابلاغ وزارت بهداشت، کلیه آزمایشگاههای تشخیص پزشکی دولتی و خصوصی برای پذیرش و انجام آزمایش تشخیص مولکولی کووید-۱۹ باید تایید معاونتهای درمان دانشگاههای علوم پزشکی در ارتباط با رعایت استانداردهای تضمین کیفت و امنیت و ایمنی زیستی را دریافت کرده و صلاحیت فنی آنها بوسیله آزمایشگاه مرجع کشوری کووید-۱۹ در انستیتو پاستور ایران احراز شود.
آزمایشگاههای مجاز به انجام آزمایش تشخیص مولکولی کووید-۱۹ علاوه بر رعایت ضوابط و استانداردهای ابلاغی، متعهد به دریافت تعرفه قانونی خدمات آزمایشگاهی و ثبت فوری، مستمر و کامل نتایج آزمایش در سامانه های وزارت بهداشت هستند. این آزمایشگاهها به طور دوره ای مورد ارزیابی صلاحیت قرار می گیرند و در صورت کسب نتایج نامطلوب تا رفع مشکلات احتمالی فعالیت خویش را متوقف می کنند.
بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، طبق ابلاغ ۱۷ آذرماه دبیر و رئیس دبیرخانه شورایعالی بیمه سلامت، تعرفه آزمایش تشخیص مولکولی کووید-۱۹ بر اساس برآورد هزینه تمام شده خدمت با استفاده از محصولات تولید داخل، در بخش دولتی حدود ۲۳۸۴۰۰۰ ریال و در بخش خصوصی حدود ۳۰۲۰۰۰۰ ریال تعیین شد که از تاریخ ذکر شده لازم الاجرا است. این هزینه شامل شامل پذیرش، نمونه گیری در محل آزمایشگاه، انجام آزمایش استخراج و RT PCR، گزارش و ثبت در سامانه وزارت بهداشت می شود.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب