برآوردهای جدید محقق ایرانی كالج لندن نشان می دهد؛
جهان یک میلیارد جمعیت چاق دارد
به گزارش سلامت باشی، یک تحلیل جهانی جدید تخمین می زند که بیشتر از ۱ میلیارد بزرگسال و کودک در سراسر دنیا حالا چاق هستند.
به گزارش سلامت باشی به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، طبق گزارش جدید منتشرشده، حالا نزدیک به ۸۸۰ میلیون بزرگسال و همینطور ۱۵۹ میلیون کودک با چاقی زندگی می کنند.
نرخ چاقی برای کودکان و نوجوانان بین سالهای ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۲ در سراسر دنیا چهار برابر شده و از ۱.۷ درصد به ۶.۹ درصد برای دختران و از ۲.۱ درصد به ۹.۳ درصد برای پسران افزایش پیدا کرده است.
در همین حال، محققان دریافتند که میزان چاقی بزرگسالان در همین دوره مشابه بیشتر از دو برابر شده است. چاقی در زنان بیشتر از دو برابر (۸.۸٪ تا ۱۸.۵٪) و تقریبا سه برابر در مردان (۴.۸٪ تا ۱۴٪) افزایش پیدا کرده است.
«مجید عزتی»، نویسنده ارشد این مطالعه و رئیس بهداشت جهانی محیط زیست در کالج امپریال لندن، اظهار داشت: «بسیار نگران کننده است که اپیدمی چاقی که در خیلی از نقاط جهان در سال ۱۹۹۰ در بین بزرگسالان مشهود بود، حالا در کودکان و نوجوانان مدرسه ای هم منعکس شده است.»
این ارقام بیشتر از پیشبینی های فدراسیون جهانی چاقی است که در اطلس چاقی جهانی ۲۰۲۲ پیشبینی کرده بود که تا سال ۲۰۳۰ یک میلیارد نفر در سراسر دنیا با چاقی زندگی خواهند کرد.
به گفته محققان، چاقی هم اکنون رایج ترین شکل تغذیه بد در بیشتر کشورهاست.
بیش از ۱۵۰۰ محقق در این مطالعه شرکت نمودند که شاخص توده بدنی بیشتر از ۲۲۰ میلیون نفر از بیشتر از ۱۹۰ کشور را بررسی نموده بودند.
به گفته بنیاد جهانی چاقی، عوامل زیادی در سراسر جهان سبب چاقی می شوند که شامل ژنتیک، بیولوژی، دسترسی به مراقبت های بهداشتی و افزایش دسترسی به غذاهای پر کالری که فاقد مواد مغذی ضروری هستند، است.
منبع: سلامت باشی
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب