سلامت باشی SalamatBashi.ir
رییس مركز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو اعلام كرد

تولید گوشت حلال غیرحیوانی در کشور

تولید گوشت حلال غیرحیوانی در کشور

به گزارش سلامت باشی، رییس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با اعلان اینکه سهم ایران از بازار 6 هزار میلیارد تومانی محصولات حلال تنها دو درصد است، اظهار داشت: متخصصان کشور موفق به تولید گوشت حلال و غیرحیوانی شدند.


به گزارش سلامت باشی به نقل از ایسنا؛ دکتر حسین رستگار اضافه کرد: مصرف کالاهای حلال اهمیت ویژه ای برای مسلمانان دارد و ما باید تلاش نماییم مردم سفره شان از محصولات حلال پر باشد و همین طور حلیت محصولات تولید داخل بررسی و نظارت شود.
وی با اعلان اینکه در سفارش های دینی ما به استفاده از محصولات حلال تاکید گردیده است، افزود: گوشت حلال از نظر رعایت شرع در ذبح حیوان و تغذیه حیوان و بکارگیری اجزای حیوان در محصولات سلامت محور به ویژه سلامت و حلیت آن مد نظر قرار میگیرد. هم اکنون هم کشورهای غیر اسلامی به گوشت حلال روی آورده اند، چون با ذبح شرعی و تولید محصولات طی فرایندهای حلال دارای کمترین موادسمی در گوشت و محصولات حیوانی خواهیم بود.
رستگار اظهار داشت: تکنولوژیهای جدید در تولید گوشت حلال و محصولات حلال حیوانی امروز جایگاه ویژه ای را بخود مختص کرده است و با کمک متخصصان کشورمان به همین دلیل توانسته اند از یک تک یاخته، گوشتی غیر حیوانی را تولید نمایند که پروتئین و ریز مغذی مشابه گوشت را دارد و درمقابل مضرات مربوط به حیوانات در تولید گوشت حیوانی را ندارد و حلال هم هست که درآینده می تواند این فراورده پروتئینی در کنار تولید گوشت کشت سلولی جایگزین گوشت حیوانی و دامی شود.
وی با اعلان اینکه برای تولید یک کیلو گوشت گاوی نیاز به ۱۵ هزارلیتر آب مصرفی می باشد، افزود: گوشت گاو به سبب تولید گازهای گلخانه ای در بدن گاو آلودگی محیط زیستی دارد. همین طور به سبب تامین علوفه پر هزینه همرا ه با فرسایش شدید زمین است؛ اما این گوشت تک یاخته ای در ازمایشگاه تولید و غنی از پروتئین های گوشتی می باشد و مضرات گوشت های حاصل از کشتار حیوانی را ندارد و می تواند جایگزین مناسبی در فرآورده های حیوانی شود.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، رستگار افزود: در اینده جهان با محصولات فناورانه از نظر حلال بودن روبرو خواهد بود و ما در سازمان غذا و دارو در تلاشیم با اطمینان برای مردم عرضه محصولات سلامت محور و حلال تولید و فراهم نماییم. برمبنای سیاست های کلی سلامت، وزارت بهداشت مکلف است نظارت بر سلامت محصولات سلامت محور همچون حلیت محصولات غذایی را پیگیری کند.




منبع:

1403/05/06
10:01:28
5.0 / 5
244
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
سلامت باشی سلامت باشی
salamatbashi.ir - مالکیت معنوی سایت سلامت باشی متعلق به مالکین آن می باشد