محققان عنوان می كنند؛
رژیم غذایی گیاهی به كاهش شدت بیماری كووید 19 كمك می نماید
تحقیقات جدید نشان داده است که رژیم غذایی گیاهی امکان دارد به کاهش شدت بیماری کووید ۱۹ کمک نماید.
به گزارش سلامت باشی به نقل از مهر به نقل از هلث دی، طرفداران رژیم های گیاهی معتقدند که آنها می توانند خطر بیماریهای مزمن مانند بیماریهای قلبی را کاهش دهند و به محیط زیست کمک کنند.
محققان مشاهده نمودند یک رژیم غذایی گیاهی با ۷۳ درصد احتمال پایین ابتلاء به کووید ۱۹ متوسط تا شدید همراه بود. اما رژیم غذایی گیاهی حاوی ماهی و فاقد گوشت، با ۵۹ درصد احتمال پایین ابتلاء به این بیماری مرتبط بود.
بر اساس این مطالعه، در مقایسه با کسانی که رژیم گیاهی داشتند، کسانی که رژیم کم کربوهیدرات و پروتئین داشتند تقریباً چهار برابر با احتمال ابتلاء به کووید ۱۹ در حد متوسط تا شدید روبرو بودند.
دکتر «سارا سیدلمان»، سرپرست تیم تحقیق از مرکز بهداشت استمفورد در کنتیکت آمریکا، در این زمینه می گوید: «نتایج ما نشان میدهد که ممکنست یک رژیم غذایی سالم غنی از مواد مغذی برای محافظت در مقابل کووید ۱۹ شدید مؤثر باشد.»
رژیم های گیاهی حاوی مقدار بالا سبزیجات، حبوبات و آجیل و مقدار کم مرغ و گوشت قرمز و فرآوری شده هستند.
محققان خاطرنشان کردند که رژیم های گیاهی غنی از مواد مغذی خصوصاً فیتوشیمیایی ها (پلی فنل ها، کاروتنوئیدها)، ویتامین ها و مواد معدنی بوده که برای یک سیستم ایمنی سالم مهم هستند. ماهی منبع مهمی از ویتامین D و اسیدهای چرب امگا ۳ است که هر دو خاصیت ضدالتهابی دارند.
محققان در این مطالعه، پاسخ نظرسنجی حدود ۲۹۰۰ پزشک و پرستار خط مقدم در مقابله با کووید ۱۹ را در کشورهای ایالات متحده، فرانسه، آلمان، ایتالیا، اسپانیا و بریتانیا بررسی کردند.
سوالات نظرسنجی در مورد الگوی رژیم غذایی آنها در طول یک سال قبل و شدت بیماری کووید ۱۹ شأن بود.
به گفته پژوهشگران، یک رژیم غذایی باکیفیت بالا برای ایجاد واکنش ایمنی مناسب مهم می باشد، که به نوبه خود می تواند بر حساسیت به عفونت و شدت آن تأثیر بگذارد. با این وجود پژوهشگران بر انجام تحقیقات بیشتر دراین زمینه تاکید دارند.
منبع: سلامت باشی
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب